Klasika v každém soustu – užijte si Velikonoce s tradičním Salkem!

Od roku 1964 je Salko nepostradatelnou součástí pečení a příprav. Zahuštěné slazené plnotučné mléko si díky unikátní technologii zpracování zachovává tu stejnou chuť a i proto se stalo neodmyslitelnou součástí téměř každého pečení. Připravte si svůj výjimečný recept se Salkem a pozvěte do své kuchyně kus tradice i letos o Velikonocích! Tatra navíc přichází i s bezlaktózovou variantou, takže si ho konečně mohou vychutnat i ti, kteří mají intoleranci na laktózu.

Velikonoce jsou obdobím sladkých tradic, pečení a lahodných dezertů, které neodmyslitelně patří k sváteční atmosféře. A právě tady přichází na scénu Salko od Tatry, které je už po generace tajnou ingrediencí v kuchyních po celém Česku. Tento kondenzovaný mléčný zázrak dodává vašim moučníkům bohatou, krémovou chuť a sametovou texturu. Skvěle se hodí do tradičních velikonočních receptů, jako je mazanec, beránek, jidáše či nadýchané piškotové dorty, ale zároveň otevírá dveře nekonečným možnostem moderních dezertů. Přidejte ho do nepečených zákusků, domácích krémů nebo jako sladkou vrstvu do dortů – pokaždé vykouzlíte neodolatelně jemnou chuť, která potěší každého u svátečního stolu.

A pokud si chcete Velikonoce osladit i jinak než pečením, Salko je perfektní i do kávy, čaje nebo domácích likérů. Stačí pár kapek a váš oblíbený nápoj získá jedinečnou mléčnou sladkost. Ať už sáhnete po tradičních receptech, nebo se odvážíte experimentovat s novými kombinacemi, Salko od Tatry vám pokaždé přinese špetku svátečního kouzla. Velikonoční pečení s ním bude ještě lahodnější a radostnější!

Lze koupit za zvýhodněnou cenu v letákových akcích obchodních sítí kolem 40 Kč. Více informací na www.tatramleko.cz.