Lisování za studena = maximum chuti a vitamínů
Věděli jste, že šťávy Rio Cold Press jsou vyráběny tou nejšetrnější a nejpřirozenější metodou, aby si zachovaly veškeré prospěšné látky a vitamíny? Lisováním za studena jsou šťávy přirozeně vylisované a ovoce a zelenina dodají vašemu tělu přesně to, co potřebuje. Šťávy se pyšní vysokou kvalitou, to znamená nejen šetrnou metodou zpracování a kvalitními surovinami, ale také třeba to, že neobsahují žádnou přidanou vodu, cukr, koncentrát, konzervační látky ani barviva. Lokální suroviny jsou navíc pro náš organismus mnohem přirozenější než ty z dovozu z exotických zemí.
Šťávy uchovávejte v lednici a chraňte je před přímým slunečním světlem. Po otevření je spotřebujte do 2-3 dnů.
Ekologie a udržitelnost od výroby až po recyklaci
Kromě šetrné výrobní metody a lokálních surovin se mohou šťávy pochlubit také lokální výrobou na Slovensku. Díky tomu nemusí šťávy na váš stůl cestovat dlouhou vzdálenost a mají tak nesrovnatelně nižší uhlíkovou stopu, která u jiných výrobků může vznikat dovozem. To stejné platí i pro lokální suroviny z místních sadů a farem. Obaly jsou vyrobené z obnovitelných surovin, a navíc jsou vybavené také ekologičtějším a pevně připevněným víčkem, takže bude po spotřebování zrecyklován celý obal od hlavy až k patě.