NEWS & ARTICLES

Steakové a humrové pátky v Midtown Grill

V restauraci Midtown Grill v hotelu Marriott Prague v Celnici se proměnil koncept oblíbených pátečních gourmet večerů. Ve stylu servírovaného brunche se živou hudbou si můžete nově vychutnat „Steakové a
humrové pátky“.

V Midtown Grill připravuje šéfkuchař Jan Wiesner steaky na speciálním Montague steakovém grilu, známém pro své grilování při vysokých teplotách, které zachová steakům přirozené chutě a šťávy. Hotel Marriott je jedno z mála míst v České republice, kde se servírují steaky přímo z Creekstone Farm v USA, známé pro své prvotřídní hovězí Black Angus. Restaurace Midtown Grill nabízí kromě vysoce kvalitních steaků i šťavnaté kotlety, ryby a dary moře. Atmosféru pravého amerického steakhousu doplňuje i interiér, typický okázalým koženým nábytkem a tmavým dřevem. Vášeň restaurace Midtown Grill pro perfektní steaky ale není specialitou Prahy: z tohoto konceptu se těší také obyvatelé a návštěvníci Berlína, Kodaně, Bruselu a Amsterdamu.

Speciální balíček v ceně 1250 Kč na osobu zahrnuje:
- Uvítací drink v Bourbon Baru
- Amuse Bouche
- Předkrm – připravený přímo před hosty
- Polévku
- Hlavní chod – na výběr selekce skvělých steaků tenderloin, rib eye, rump steak a půlka humra připravených na přání
- Dezert
- Láhev vína pro dvě osoby, nealkoholické nápoje, kávu a čaj

„Na první pohled netradiční kombinace steaků a humrů se snoubí se servisem přímo u stolu. Věřím, že naše novinka osloví nejen stále hosty, ale i další fanoušky těchto skvělých delikates,” tvrdí Štěpán Dvořák, FB Manager Midtown Grill a Bourbon Baru hotelu Marriott Prague.